Det er vel her det skal stå noe superfornuftig om hvem vi er og hva vi gjør, jeg får starte med meg selv; Miriam heter jeg, og det er jeg som styrer med denne siden. Ikke alt fungerer optimalt enda, men jeg jobber med saken. For tiden jobber jeg fulltid på et kontor, og jeg trives veldig godt der. I 2006 fullførte jeg instruktørutdannelsen ved Oslo Hundeskole, og jobbet som instruktør i ca ett år. Mulig jeg kommer til å ta opp instruktørjobbingen igjen etterhvert, det får tiden vise.
Josie har vært hos meg siden hun var åtte uker gammel, og hun gir meg utrolig mye! En del av dere har helt sikkert fått med dere en del av sykdomshistorien hennes, men for de av dere som ikke kjenner henne så godt så kan jeg jo komme med en kort sammenfatning: Hun har en C-hofte (altså HD C), husstøv- og lagermiddallergi (som det heldigvis ser ut til at hun har vokst fra seg), lange løpetider - ca 8 mnd hver gang så jeg fikk henne sterilisert i januar 2009. I skrivende stund er det bare en uke siden inngrepet, men hun har det veldig bra så langt, så jeg regner med og håper på at det bedrer seg nå. Hun har også en veldig mild aorta stenose, eller bilyd på hjertet om du vil, heldigvis virker det ikke som at den plager henne noe nevneverdig.

Det var litt om oss, det kommer nok mer senere. Tilbakemeldinger på siden kan dere sende meg på mail (tollerjosie@hotmail.com)

Miriam & Josie