For det meste trener vi "bare" lydighet, det er det jeg og Josie trives best med. Vi har dog prøvd oss bittelitt på agility, men med kollapsene hun har hatt i bakparten fra tid til annen, så har jeg ikke lagt noe større vekt på det. Kanskje med neste hund. Innimellom for å få litt avveksling så trener vi feltsøk uten noe særlig overordnet mål annet enn at hun skal få litt varierte oppgaver. Jeg har litt lyst til å prøve henne i rundering, morfaren hennes er veldig god i det (i tillegg til blodspor), men vi får se, først må hun komme seg helt, så skal vi ha noen runder i akupunktur - så får vi se om det ikke blir noe rundering på oss etterhvert.

Link til NKKs regler for lydighet (åpnes i nytt vindu/ny fane) (eller gå inn på nkk.no - medlemsservice - regler og retningslinjer - regler for lydighetsprøver)

Vi har startet i klasse 1 to ganger, resultatene ligger finner du ved å klikke på "Resultater" til venstre på siden. Foreløpig ligger "bare" resultatene fra Flatebyhallen ute, men jeg skal legge ut resultatene fra debuten vår veldig snart.